Babel kan dinsdag bij Ajax de groepstraining hervatten

Ryan Babel zal dinsdag bij Ajax de groepstraining weer hervatten. De aanvaller was de voorbije twee maanden uit de roulatie met een knieblessure.

Babel kan dinsdag bij Ajax de groepstraining hervatten

Maandag trainde Babel evenals Joël Veltman en Isaac Cuenca individueel. Dinsdag zal daar in het geval van Babel verandering in komen. 'Ik ben een blij man. Na heel veel individuele sessies ben ik eindelijk terug bij de groep', deelde Babel mede aan zijn volgers op Twitter.

Blessureleed heeft voorlopig het seizoen van Babel flink verstoord. Waar hij in eerste instantie weken aan de kant stond vanwege een schouderblessure, gooide daarna een knieblessure roet in het eten. Een stukje verkalkte meniscus moest worden verwijderd.

Cuenca is eveneens op de weg terug na een knieblessure. Wanneer hij kan aansluiten bij de groep is nog onduidelijk. Ajax hervat zondag de competitie met een thuiswedstrijd tegen NEC Nijmegen.

De Amsterdammers trainen momenteel nog zonder de nodige internationals. Alleen Kolbeinn Sigthórsson heeft zijn interlandverplichtingen bij IJsland er al op zitten en keerde terug.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen