Baan manager Leicester op het spel na scheldkanonnade

Reacties

Manager Nigel Pearson moet vrezen voor zijn baan bij Leicester City. De clubleiding van The Foxes gaat op korte termijn om de tafel met Pearson vanwege een incident tijdens het competitieduel met Liverpool (3-1 nederlaag).

Baan manager Leicester op het spel na scheldkanonnade

In die wedstrijd raakte Pearson verwikkeld in een verbaal gevecht met een supporter, waarbij de manager 'Fuck off and die' zou hebben geroepen. Voor de club reden genoeg voor een hartig woordje met Pearson.

Engelse media speculeren dat de dagen van 51-jarige Engelsman zijn geteld. Want behalve het pijnlijke voorval, vallen de resultaten ook tegen. Leicester City staat na veertien speelronden namelijk troosteloos laatste in de Premier League.

Overigens was Pearson niet zo onder de indruk van zijn daad tijdens het duel met Liverpool. 'Ik heb wat naar een idioot op de tribune geroepen. Als je het niet naar je zin hebt, kom dan gewoon niet', was zijn reactie tegenover BBC. De voorzitter van Leicester denkt daar anders over. 'Hij moet zijn handen in de lucht steken, zeggen dat hij fout was en zijn excuses aanbieden', aldus Cliff Ginnetta.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.