AZ-nieuwelingen blij na het drukken van hun stempel

Reacties

Jop van der Linden en Vincent Janssen debuteerden donderdagavond voor AZ met een 2-0 zege. De twee nieuwkomers namen de doelpunten voor hun rekening tegen het tiental van Istanbul Basaksehir.

AZ-nieuwelingen blij na het drukken van hun stempel

AZ kwam op rozen na een rode kaart voor de Turkse doelman Volkan Babacan. De keeper vergreep zich aan de doorgebroken Janssen (foto). 'Ik probeerde de keeper nog te ontwijken, maar hij kwam hard in', aldus de van Almere City overgekomen spits in gesprek met FOX Sports.

Janssen blikte tevreden terug op zijn eerste officiële wedstrijd in Alkmaarse dienst. 'In Europees verband debuteren is helemaal mooi. Van de Jupiler League naar de Europa League. Met een goal en penaltymoment mag ik tevreden zijn', concludeerde de aanvaller.

Ook kersvers AZ'er Van der Linden hield een voldaan gevoel over aan zijn debuut voor de Alkmaarders. '2-0 is een mooi resultaat. We werden enigszins geholpen door die vroege rode kaart, maar je loopt dan wel de hele wedstrijd tegen een muur te voetballen. Het is heel belangrijk dat we de nul heb gehouden, daar ben ik heel blij mee', vertelde de centrumverdediger.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.