AZ zoekt versterking, Huiberts ontkent bod op Laursen

Reacties

AZ heeft zich bepaald niet in alle rust kunnen voorbereiden op het vroege duel met Feyenoord, zondag om 12.30 uur in het AFAS Stadion. Het plotselinge vertrek van Mounir El Hamdaoui naar Umm Salal SC kwam als een onaangename verrassing.

AZ zoekt versterking, Huiberts ontkent bod op Laursen

De aanvaller zou in de basis hebben gestaan. En hoewel middenvelder Stijn Wuytens (ex-Willem II) donderdag werd aangetrokken, zijn de Alkmaarders vooral in defensief opzicht nog kwetsbaar. Jop van der Linden is geblesseerd, Derrick Luckassen geschorst. Daarnaast stelt de Serviër Rajko Brezancic hevig teleur in het elftal van trainer John van den Brom (foto).

AZ is dan ook nog steeds op zoek naar versterking. Eerder werd bij Anderlecht geïnformeerd naar Bram Nuytinck en Johnson Laursen staat eveneens op het verlanglijstje. De belangstelling voor de Deense vleugelverdediger van Esbjerg FB dateert al van afgelopen zomer. Inmiddels is Laursen weer hersteld van een blessure en dus direct inzetbaar. Het gerucht dat AZ een bod zou hebben uitgebracht, wijst directeur voetbalzaken Max Huiberts van de hand.

Verder liet hij weten dat de vervanging van El Hamdaoui op dit moment geen prioriteit heeft. Huiberts had het afgelopen week toch al druk. AZ liet Guus Hupperts als huurling naar Willem II gaan en legde Fernando Lewis langer vast, tot medio 2017. De vroegere flankaanvaller, die tot back is omgevormd, is op de weg terug na een langdurige hamstringblessure. Ook Pantelis Hatzidiakos tekende bij. De negentienjarige centrumverdediger, een product van de eigen jeugdopleiding, is nog vier jaar aan AZ verbonden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.