AZ start onderhandeling met Hertha BSC over Beerens

Reacties

AZ heeft met het Duitse Hertha BSC gesproken over een transfer van Roy Beerens. De nummer elf van de Bundesliga, waar de Nederlander Jos Luhukay de trainer is, heeft met de Alkmaarse clubleiding verkennende gesprekken gevoerd over een transfer van de 26-jarige aanvaller.

AZ start onderhandeling met Hertha BSC over Beerens

Beerens heeft een doorlopend contract tot de zomer van 2015, maar wil de club - net als Nick Viergever - het liefst tijdens de komende transferperiode al verlaten. Hertha wilde daarom weten welk bedrag AZ wil ontvangen voor de tweevoudige international.

Behalve Hertha volgt ook Feyenoord de verrichtingen van de rappe aanvaller. In tegenstelling tot de Duitsers zocht de club uit Rotterdam-Zuid nog geen toenadering tot de clubleiding in Alkmaar.

Zaterdagmiddag werd al bekend dat Viergever na de zomerstop niet terugkeert bij AZ. De centrumverdediger, tevens inzetbaar als linksback en controlerende middenvelder, heeft een contract voor vier jaar getekend bij landskampioen Ajax.

De achtergronden rond Oranje volgen? Probeer VI Premium nu 2 weken gratis! Al abonnee van het magazine? Regel hier je gratis toegang.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.