AZ reist zonder Jahanbakhsh af naar Belgrado

Reacties

AZ reist zonder Alireza Jahanbakhsh af naar Servië, waar het donderdag Partizan Belgrado treft in het kader van de Europa League. Nieuwelingen Ben Rienstra en Rajko Brezancic zijn wel van de partij.

AZ reist zonder Jahanbakhsh af naar Belgrado

Jahanbakhsh kwam deze zomer van NEC, maar de Iraniër worstelt nog met zijn fitheid. In de uitwedstrijd tegen De Graafschap (1-3) maakte de aanvaller zaterdag zijn competitiedebuut, maar nu kampt hij met een kleine terugslag. Door een lichte bovenbeenblessure bij Jahanbakhsh besloot AZ hem niet mee te nemen naar Belgrado.

De nieuwelingen Ben Rienstra en Rajko Brezancic staan wel voor hun Europese debuut bij de Alkmaarders. De van PEC Zwolle overgenomen Rienstra zat als supporter op de tribune toen AZ zich ten koste van Astra Giurgiu plaatste voor de groepsfase. Brezancic was niet speelgerechtigd tijdens de voorrondes, omdat hij daarin met zijn vorige club FK Cukaricki al actief was.

Het duel tussen Partizan en AZ in Groep L van de Europa League begint donderdagavond om 21.05 uur. Buiten Jahanbakhsh ontbreken ook Celso Ortiz en Achille Vaarnold bij de Alkmaarders.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.