AZ heeft tegen geen enkele club prijs van Janssen genoemd

Reacties

Twaalf miljoen euro, vijftien miljoen euro, twintig miljoen euro. Er wordt bijna dagelijks een nieuw prijskaartje rond de nek van Vincent Janssen gehangen, tot verbazing van AZ.

AZ heeft tegen geen enkele club prijs van Janssen genoemd

'Ik lees ook van alles en zie het ene na het andere bedrag de ronde doen. Er zou nu zelfs een bedrag genoemd zijn door mij, maar dat is echt onzin. Ik heb tegen geen enkele krant een bedrag genoemd. Sterker nog, ik heb tegen geen enkele club het bedrag genoemd dat wij voor Vincent willen hebben', aldus directeur voetbalzaken Max Huiberts in gesprek met Voetbal International.

Tottenham Hotspur en VfL Wolfsburg zijn tot nu toe de enige clubs die een concreet bod hebben neergelegd bij AZ. 'Die hebben we afgewezen. Er is dan ook niets veranderd in de situatie rondom Janssen. Ik las dat Paris Saint-Germain belangstelling zou hebben, maar daar weten wij niets van. PSG heeft zich bij ons niet gemeld. Nee, ze hebben ook niet geïnformeerd.'

Janssen scoorde vorig seizoen liefst 27 keer in de Eredivisie en maakte in vijf interlands al drie doelpunten. De aanvaller wil dan ook graag een stap zetten deze zomer. Een transfer naar een Nederlandse topclub is door het financiële plaatje vrijwel uitgesloten. (Roy van den Berghe)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.