AZ gaat voor recordbedrag bij verkoop goudhaantje Janssen

Reacties

Tottenham Hotspur heeft zich al meerdere keren bij AZ gemeld voor Vincent Janssen, maar technisch directeur Max Huiberts wil de topscorer van de Eredivisie pas laten gaan bij een bod van twintig miljoen euro.

AZ gaat voor recordbedrag bij verkoop goudhaantje Janssen

Donderdagavond veegde Huiberts een derde bod van Tottenham Hotspur van tafel. De Londenaren wilden aanvankelijk tien miljoen met 2,5 miljoen aan bonussen neertellen voor de spits, later 12,5 miljoen met hetzelfde bedrag aan bonussen en gisteren werd er veertien miljoen - verspreid over drie jaar - geboden. 'Het verschil tussen vraag en aanbod is veel te groot', zegt Huiberts in gesprek met De Telegraaf.

De td wil pas om tafel met Spurs als er een bod op tafel ligt dat het recordbedrag dat Sunderland in 2013 voor een speler van AZ betaalde verdubbelt. Jozy Altidore vertrok in 2013 voor tien miljoen euro naar Sunderland; Huiberts verlangt nu twintig miljoen voor de vijfvoudig Oranje-international. Janssen zelf voerde al een gesprek met een afvaardiging van Tottenham, dat hem naar verluidt een salaris van drie miljoen euro per jaar kan bieden.

Eén ding is zeker: Janssen zal zondag niet aanwezig zijn bij de eerste training van AZ. De selectie van trainer John van den Brom begint dan aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen, maar de man die de vorige jaargang in 34 Eredivisie-wedstrijden 27 keer het net vond krijgt nog rust. Hij kwam na afloop van het seizoen nog met Oranje in actie tegen Ierland, Polen en Oostenrijk en vond daarin twee keer het net.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.