media

statistieken

datum

laden laden
laden laden
Toon meer resultaten

AZ denkt aan Gouweleeuw als versterking voor selectie

AZ denkt aan Gouweleeuw als versterking voor selectie

AZ ziet in Jeffrey Gouweleeuw een mogelijke versterking voor de selectie. De verdediger heeft bij SC Heerenveen een contract tot medio 2014.

Jeffrey Gouweleeuw lijkt bezig aan zijn laatste maanden als speler van SC Heerenveen. De 21-jarige centrumverdediger liet de clubleiding onlangs weten dat hij niet ingaat op een nieuw contractvoorstel. Inmiddels heeft AZ laten weten geïnteresseerd te zijn in de international van Jong Oranje.

Gouweleeuw, die voor twee wedstrijden is geschorst na zijn rode kaart tegen Willem II, wacht voorlopig af. 'Ik heb geen haast en zie wel wat er komt', aldus de verdediger. 'Ik heb er lang over nagedacht, maar voel dat ik toe ben aan iets nieuws. Vanaf mijn vijftiende speel ik bij SC Heerenveen, het voelt allemaal vertrouwd. Ik ben nu vooral benieuwd of ik het ook ergens anders kan laten zien.'

Voor de posities centraal achterin kiest AZ-trainer Gertjan Verbeek momenteel voor Nick Viergever en Etiënne Reijnen. Laatstgenoemde is bij de Alkmaarders de vervanger van de naar Ajax vertrokken Niklas Moisander.Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.


Laatste nieuws