AZ blijft hopen op komst flankspeler Hupperts

Reacties

Vooruitlopend op het vertrek van Johann Berg Gudmundsson en mogelijk ook Roy Beerens, heeft AZ de hoop om Guus Hupperts van Roda JC Kerkrade los te weken nog niet opgegeven.

AZ blijft hopen op komst flankspeler Hupperts

AZ wil de flankspeler (21) in de zomer alsnog te verwelkomen. De Alkmaarders deden vlak voor het sluiten van de winterse transferperiode naarstige pogingen de rechtsbuiten over te nemen, maar bereikten geen akkoord met Roda. AZ was bereid ver te gaan voor de jeugdinternational: een transfersom van circa één miljoen euro plus verdediger Wesley Hoedt (19) en, op huurbasis, aanvaller Fernando Lewis (21).

Roda wilde naar verluidt echter minimaal drie miljoen euro voor Hupperts. 'Teleurstellend dat we er deze keer niet uit zijn gekomen, maar wij blijven geïnteresseerd en zien Guus na dit seizoen graag komen', reageert directeur voetbalzaken Earnest Stewart vanuit Alkmaar.

Avdic
Overigens meldde Roda zich vlak voor het sluiten van de markt zelf nog voor een speler van AZ. De club hoopte Denni Avdic (25) over te nemen, maar de Zweed zag een tijdelijke overgang naar Kerkrade niet zitten. Eerder lukte het Roda ook niet de spitsen Lars Veldwijk (Excelsior), Danny Hoesen (Ajax) en David Texeira (FC Groningen) te strikken. Uiteindelijk besloot de Limburgse Eredivisionist het vizier maar te verleggen naar Anco Jansen (24) over wie kort voor het sluiten van de transfermarkt op 31 januari met De Graafschap een akkoord werd bereikt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.