Averij Cambuur ondanks gouden duo Van de Streek-Lilipaly

Reacties

Jupiler League-subtoppers FC Volendam en SC Cambuur hebben elkaar zondagmiddag in het Kras Stadion in evenwicht gehouden: 1-1. De Leeuwarders gaven daarmee geen vervolg aan de zevenklapper tegen FC Oss van maandag.

Averij Cambuur ondanks gouden duo Van de Streek-Lilipaly

Het duel aan De Dijk begon veelbelovend voor de bezoekers. Net als tegen Oss waren Sander van de Streek en Stefano Lilipaly belangrijk. Laatstgenoemde was maandag de grote man met twee assists en drie treffers en ook in de negende minuut van het duel met Volendam verzorgde hij de beslissende pass. Van de Streek, die maandag een hattrick maakte, rondde af en zette Cambuur op 0-1.

Na ruim een half uur kwam Volendam weer terug in de wedstrijd. Kevin van Kippersluis ging er vandoor en klopte Harm Zeinstra: 1-1. Het geblesseerd uitvallen van aanvoerder Kees Kwakman betekende een tik voor de gastheren.

Cambuur was in het restant van het duel in Volendam nadrukkelijk op zoek naar de winnende treffer. Bij een zege op Volendam waren de Leeuwarders de thuisploeg namelijk gepasseerd op de ranglijst. De gastheren hielden echter stand, waardoor Volendam vijfde blijft en Cambuur zesde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.