Aurier diep door het stof: 'Dit is onvergeeflijk'

Reacties

Paris Saint-Germain-verdediger Serge Aurier (23) heeft zijn excuses aangeboden voor meerdere kwetsende uitspraken over trainer Laurent Blanc en diverse ploeggenoten.

Aurier diep door het stof: 'Dit is onvergeeflijk'

De rechtsback noemde Blanc in een video onder meer 'een flikker' die verliefd is op sterspeler Zlatan Ibrahimovic. Ook omschreef hij Angel Di María als een 'marionet', terwijl ook zijn directe concurrent Gregory van der Wiel en reservedoelman Salvatore Sirigu het moesten ontgelden.

PSG zette Aurier daarop voor onbepaalde tijd uit de selectie. 'Ik heb ontzettend domme dingen gezegd', reageerde de speler op de sanctie van de Parijse club. 'Ik wil mijn excuses aanbieden aan mijn medespelers en voornamelijk aan de trainer, die zich hard heeft gemaakt voor mijn komst en daarom ben ik hem juist dank verschuldigd.'

Hoe lang Aurier geen deel uit mag maken van de eerste selectie, is nog niet bekend. 'Maar ik zal alle sancties accepteren', zei hij daarop vooruitlopend. 'Ik heb een grote fout gemaakt en wat ik heb gedaan is onvergeeflijk. Ik zal de consequenties moeten dragen.'

Het is overigens niet voor het eerst dat hij zichzelf in de nesten werkt door zijn online gedrag. Vorig seizoen werd de Ivoriaan voor drie duels geschorst door de UEFA, nadat hij Björn Kuipers op Facebook had uitgemaakt voor 'vuile klootzak'.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.