Augsburg gunt Verhaegh transfer na zeven jaar trouwe dienst

Reacties

Paul Verhaegh heeft volgens verschillende Duitse media een transferwens ingediend bij zijn club FC Augsburg. De 33-jarige back is om deze reden niet met de Bundesliga-club afgereisd naar Engeland.

Augsburg gunt Verhaegh transfer na zeven jaar trouwe dienst

Er komt hiermee mogelijk een einde aan zeven jaar dienstverband bij FC Augsburg. Volgens directeur Stefan Reuter is de kans dat de rechterverdediger blijft fiftyfifty. 'We zijn momenteel in gesprek', verklaarde de voormalig Duits international. 'We gaan overleggen of we zijn wens inwilligen.' Volgens Duitse media lijkt het er niet op dat de club voor een transfer gaat liggen.

De Augsburger Allgemeine suggereert dat er een avontuur in Amerika lonkt voor de 33-jarige captain. Volgens onder meer Kicker zou er echter worden onderhandeld met het VfL Wolfsburg van trainer Andries Jonker. In 2010 maakte Verhaegh de overstap van Vitesse naar Duitsland. Het leverde hem in 2013 zelfs zijn interlanddebuut op onder bondscoach Louis van Gaal.

Kort voor de start van de competitie moet de Bundesliga-club mogelijk op zoek naar een nieuwe aanvoerder. Onlangs verlengde Jeffrey Gouweleeuw zijn contract tot 2022 in Zuid-Duitsland. Momenteel verblijft Augsburg voor een oefentrip in Engeland, waar het zaterdag verloor van Middlesbrough (2-1). Woensdag wacht het treffen met Southampton. Op 19 augustus trapt Augsburg de competitie af met een wedstrijd tegen Hamburger SV.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.