Aubameyang 'onhandig' in Monaco, Suárez tovert

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Aubameyang 'onhandig' in Monaco, Suárez tovert

• In 2010 speelde Pierre-Emerick Aubameyang een half jaartje op huurbasis bij AS Monaco. In 2010/11 was de Gabonees nog geen schim van de spits die hij vandaag de dag is: hij scoorde destijds slechts twee keer in 23 duels. Zijn toenmalige coach Guy Lacombe blikt op de site van de UEFA terug op de periode van Auba in Frankrijk: 'In wedstrijden was hij ietwat onhandig, maar op de training zag je dat hij alles in huis had om een goede spits te worden.' Vanavond om 20:45 staan Borussia Dortmund en AS Monaco tegenover elkaar.

• De komst van de Engelse illusionist Dynamo naar Barcelona heeft vorige maand de comeback van de Spaanse club tegen Paris Saint-Germain (6-5) ingeleid. Luis Suárez en zijn teamgenoten ondergingen enkele oefeningen, waardoor hun connectie op het veld zou zijn gegroeid. Voor de Uruguayaanse aanvaller, die in staat bleek een spijker te buigen, werkte hij het; hij leidde La Remontada in met de openingstreffer.

'''Kom niet naar Anderlecht'', zei Guillermo Molins tegen me. Maar het aanbod dat ze deden was heel goed en ik wist dat ik het zou aanvaarden. Ze toonden echt dat ze me wilden hebben. Later merkte ik dat heel veel mensen binnen de club controle willen en niet bezig zijn met voetbal. Er worden heel veel politieke spelletjes gespeeld bij Anderlecht. Er komen richtlijnen van bovenaf.'
Samuel Armenteros is tijdens zijn verblijf bij Anderlecht afgeknapt op de Belgische club, maar kan niet zeggen dat hij vooraf niet gewaarschuwd werd door landgenoot Molins, die al bij Paars-Wit speelde. In de tweeënhalf jaar dat Armenteros bij Anderlecht onder contract stond, kwam hij tot vijf competitieduels. (fotbollskanalen)

Yannick Bolasie kon gisteren wel genieten van de 3-0 nederlaag die Arsenal leed bij Crystal Palace. De 27-jarige dribbelaar liet op Twitter weten uit te kijken naar Arsenal Fan TV, het YouTube-kanaal waarop regelmatig woedende supporters van The Gunners worden vastgelegd. De buitenspeler maakte afgelopen zomer de overstap van Selhurst Park naar het Everton van Ronald Koeman. Later tweette Bolaisie dat hij in zijn jeugd fan was van Arsenal, maar dat het vooral een goed resultaat is voor zijn huidige werkgever.

• Zelfs met een masker op wordt Georginio Wijnaldum herkend als hij trucjes doet op de straten van Liverpool. Zijn naam uitspreken blijkt echter wat lastiger.

Radja Nainggolan maakt op ludieke wijze duidelijk dat hij zijn rijbewijs nog heeft. De middenvelder van AS Roma werd na de interland België – Griekenland aangehouden door de politie met verdenking van rijden onder invloed, maar volgens Nainggolan was het zijn vriend die moest blazen en door de mand viel. Op onderstaande wijze maakt hij een einde aan alle wilde verhalen.

🙈

Een bericht gedeeld door Radja Nainggolan (@radjaclanainggolan) op

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.