Atlético bereikt akkoord over transfer Maniche

Maniche lijkt uit zijn lijden in Rusland te worden verlost. Atlético Madrid bereikte een akkoord met Dinamo Moskou over de transfer van de Portugese middenvelder.

Atlético bereikt akkoord over transfer Maniche

Woensdag zal Maniche (28) een medische keuring ondergaan en als die geen gebreken aan licht brengt, zal de 38-voudig international (zes goals) zijn handtekening zetten onder een driejarig contract.

Afgelopen winter probeerde de Spaanse club de Portugees ook al in te lijven. Toen die transfer niet doorging, verkaste Maniche op huurbasis naar Chelsea.

Maniche is de derde speler die deze zomer door Atlético wordt overgenomen van Dinamo Moskou. Landgenoot Costinha en de Griek Giourkas Seitaridis gingen hem voor.

Inclusief de aankoop van Maniche, die de club negen miljoen euro kost, trok Atlético deze zomer al bijna vijftig miljoen uit. Sergio Agüero kostte de club alleen al 23 miljoen. Naast de Argentijnse aanvaller, Costinha, Maniche en Seitaridis kwamen ook Jurado (Real Madrid), Mista (Valencia) en Mariano Pernía (Getafe) de rangen versterken.

Bekijk hier al onze video's