Atlético ziet Costa terugkeren in cruciale fase

Reacties

Diego Costa keert terug in de selectie van Atlético Madrid. De aanvaller van de Spaanse koploper is hersteld van een dijbeenblessure en is fit genoeg voor het competitieduel van zondag op bezoek bij Getafe.

Atlético ziet Costa terugkeren in cruciale fase

De 25-jarige aanvaller miste door zijn dijbeenkwetsuur onder meer de return in de Champions League tegen Barcelona (1-0 winst). Zonder Costa plaatste de ploeg van trainer Diego Simeone zich alsnog voor de halve finale tegen Chelsea.

De terugkeer van de in Brazilië geboren international van Spanje is goed nieuws voor de Madrilenen. De inbreng van de fysiek sterke spits is enorm met zeven treffers in de Champions League en 25 in de Spaanse competitie.

Atlético Madrid staat voor een cruciale fase. Behalve succes in het miljoenenbal lonkt ook het kampioenschap. Los Colchoneros moeten in de laatste zes competitieduels een voorsprong van één punt op Barcelona en drie punten op Real Madrid zien te verdedigen. Saillant detail: de laatste competitiewedstrijd van Atlético is op bezoek bij de Catalaanse grootmacht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.