Atlético neemt voorschot op plek in achtste finale

Atlético Madrid staat met één been in de achtste finale van de strijd om de Copa del Rey. Reus Deportiu werd in eigen huis op een nederlaag getrakteerd.

Toch begon de club uit de Segunda División B, het derde niveau in Spanje, nog uitstekend aan de wedstrijd. Na een half uur zette Fran Carbià Reus op voorsprong in Camp Nou Municipal, maar lang kon het niet genieten van die treffer.

Negen minuten voor rust kopte Luciano Vietto namelijk de gelijkmaker al binnen. En in de 63ste minuut was het de beurt aan Saúl (foto), die zorgde voor 1-2. Daarbij profiteerde hij echter wel van slecht keeperswerk van Edgar Badía.

Atlético Madrid gaf die voorsprong niet meer uit handen en mag donderdag over twee weken het karwei in eigen huis proberen af te maken tijdens de return.