Atlético Madrid team van het jaar, Ronaldo beste speler

Reacties

Landskampioen Atlético Madrid is door de Liga de Fútbol Profesional (LFP) uitgeroepen tot de beste ploeg van het seizoen 2013/14. Cristiano Ronaldo werd verkozen tot de beste speler van het jaar.

Atlético Madrid team van het jaar, Ronaldo beste speler

De sterspeler van Real Madrid bleef in de verkiezing zijn eeuwige rivaal Lionel Messi voor. Overigens was dit niet de enige prijs voor de Portugees.

De aanvaller van De Koninklijke maakte tegen Valencia (bekijk beelden hieronder) het mooiste doelpunt van het jaar en werd ook nog eens uitgeroepen tot de beste aanvaller van het afgelopen seizoen.

Behalve Ronaldo vielen ook zijn ploeggenoten Luka Modric, Sergio Ramos en Keylor Navas in de prijzen. Zo kreeg Modric de award voor de beste middenvelder en Ramos die van beste verdediger van het jaar. Navas werd op zijn beurt verkozen tot de beste doelman.

De Costa Ricaan keepte een goed seizoen bij Levante en trok die lijn door tijdens het afgelopen WK. Het leverde Navas uiteindelijk ook een transfer op naar Real Madrid. Opvallend genoeg weinig individuele prijzen voor landskampioen Atlético Madrid. Alleen trainer Diego Simeone werd geëerd. De Argentijn werd uitgeroepen tot de beste coach van het jaar.

Andres Iniesta redde de eer namens Barcelona, ook sterspeler Lionel Messi viel niet in de prijzen. Waar Modric de prijs van beste middenvelder in ontvangst nam, werd Iniesta naar voren geroepen voor de trofee van beste aanvallende middenvelder van het seizoen 2013/14.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.