Atlético kan tegen Chelsea weer beschikken over Turan

Reacties

Arda Turan heeft zijn liesproblemen achter zich gelaten en kan in de Champions League zijn rentree maken bij Atlético Madrid.

Atlético kan tegen Chelsea weer beschikken over Turan

Twee dagen voor de halve finale tegen Chelsea werkte Turan de groepstraining af, hetgeen betekent dat hij dinsdag in Vicente Calderon zijn comeback kan maken na drie weken aan de zijlijn.

Turan maakte op 1 april zijn laatste minuten voor Atlético Madrid. De Turkse international moest toen het eerste Champions League-treffen met Barcelona (1-1) na drie kwartier staken vanwege een liesblessure.

Die klachten hielden hem daarna vier duels bij Atlético aan de kant. Hoewel al die wedstrijden werden gewonnen, is de beschikbaarheid van Turan een opsteker voor trainer Diego Simeone. De 27-jarige middenvelder heeft dit seizoen in de Champions League drie keer gescoord in de zeven keer dat hij in actie kwam.

Arbiter
De wedstrijd in Vicente Calderon staat onder leiding van Jonas Eriksson. De Zweedse arbiter floot dit seizoen Chelsea één keer. De UEFA had hem aangewezen voor de strijd om de Europese Super Cup tegen Bayern München, dat na strafschoppen te sterk was voor Chelsea (2-2).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.