Atlético in strijd om Copa del Rey tegen Real Madrid

Reacties

Ondanks een teleurstellend gelijkspel tegen L'Hospitalet kan Atlético Madrid zich opmaken voor een even bekende als zware opponent in achtste finale van de strijd om de Copa del Rey.

Atlético in strijd om Copa del Rey tegen Real Madrid

Na de 3-0 uitzege in de heenwedstrijd kwam Atlético Madrid donderdag ondanks twee goals van Mario Mandzukic niet verder dan een schamel 2-2 gelijkspel tegen derdedivisionist L'Hospitalet. Maar het levert wel weer een pikante strijd op, met Real Madrid als volgende tegenstander.

In 2013 stonden de twee stadsgenoten tegenover elkaar in de finale, met Atlético Madrid na verlengingen als winnaar. Afgelopen seizoen troffen de rivalen elkaar in de halve finale, waarbij de uiteindelijke bekerwinnaar Real over de twee duels duidelijk te sterk was (2-0 en 3-0).

De heenwedstrijd staat op het programma voor 7 januari, met Vicente Calderon als plaats van handeling. Een week later volgt de return in Santiago Bernabéu. Maar dan is allerminst de weg vrij naar de finale. In de kwartfinale wacht voor de winnaar namelijk naar alle waarschijnlijkheid Barcelona, dat wel eerst moet afrekenen met Elche.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.