Athletic de Bilbao-Betis Sevilla spektakelstuk

Athletic de Bilbao en Real Betis Sevilla trakteerden het publiek in San Mamés op een waar spektakelstuk dat zonder winnaar bleef (4-4).

Na 25 minuten leunde Real Betis Sevilla tevreden achterover. Doelpunten van Ricardo Oliveira (2) en Joaquin rechtvaardigden die houding. Zorgelijk werd het toen Ismaël Urzaíz met twee goals in een tijdsbestek van drie minuten de spanning terugbracht.

Athletic de Bilbao voltooide inhaalrace twee minuten na rust. En bij de 3-3 van Carlos Gurpegi hield het niet op de Basken, die twintig minuten voor tijd via Francisco Yeste zelfs een 4-3 voorsprong namen.

Een overwinning zat er niet in voor Athletic de Bilbao. Ricardo Oliveira tekende tien minuten voor het einde voor het laatste doelpunt. Tekenend voor het opvallende verloop van de wedstrijd was dat Betis Sevilla de 4-4 op het scorebord bracht, terwijl het met tien man speelde. Alejandro Lembo had een kwartier voor het einde zijn tweede gele kaart gekregen.