Atalanta-spits Denis deelt in kleedkamer Empoli klap uit

Reacties

Atalanta Bergamo-spits Germán Denis hangt een zware straf boven het hoofd. De Argentijnse ploeggenoot van Urby Emanuelson heeft zondag na het duel met Empoli (2-2), nota bene in de kleedkamer van de opponent, een klap uitgedeeld aan Lorenzo Tonelli. Waarschijnlijk komt laatstgenoemde ook niet zonder schorsing weg.

Atalanta-spits Denis deelt in kleedkamer Empoli klap uit

Denis maakte zondag in de blessuretijd de 2-2 tegen Empoli, dat daardoor met een punt in plaats van drie punten huiswaarts moest keren. Zowel tijdens als na de wedstrijd kreeg de 33-jarige Denis het aan de stok met de 25-jarige Tonelli, die hem diverse keren met de dood bedreigd zou hebben.

Denis, wiens zoontje bij het duel als ballenjongen optrad, bleek daar niet van onder de indruk en bracht na afloop de kleedkamer van Empoli een bezoekje. Daar deelde de Atalanta-aanvoerder voordat anderen konden ingrijpen een klap uit aan Tonelli.

Een schorsing zou Atalanta en Denis slecht uitkomen. De spits was met acht goals in 31 duels belangrijk voor de werkgever van Emanuelson, die zondag een kwartiertje mee mocht doen als invaller en de gelijkmaker voorbereidde. Tonelli was op zijn beurt in 25 competitiewedstrijden goed voor vijf goals namens Empoli.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.