Atalanta laat Diamanti terugkeren in Serie A

Reacties

Marten de Roon heeft er bij Atalanta Bergamo met Alessandro Diamanti een nieuwe ploeggenoot bij. De 32-jarige Italiaan gaat op huurbasis spelen bij de nummer elf van de Serie A.

Atalanta laat Diamanti terugkeren in Serie A

De buitenspeler, die ook als schaduwspits uit de voeten kan, staat nog onder contract bij het Chinese Guangzhou Evergrande, dat Diamanti dit seizoen verhuurde aan Watford. Bij de Premier League-club kwam de routinier amper aan spelen toe. Manager Quique Sánchez Flores deed slechts drie keer een beroep op de huurling.

In eigen land hoopt Diamanti zijn loopbaan nieuw leven in te blazen. De aanwinst van Atalanta debuteerde op zijn 27ste pas voor de Italiaanse nationale ploeg en kwam vervolgens tot zeventien interlands voor de Azzurri. Zijn laatste optreden voor Italië vond eind 2013 plaats. Diamanti maakte in Italië met name furore in dienst van Bologna.

Atalanta
De club van De Roon werd ook in verband gebracht met Oussama Tannane, die Heracles Almelo verruilde voor Saint-Étienne. Met Diamanti heeft trainer Edoardo Reja er alsnog een optie voor op de vleugels bij.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.