Aston Villa zet onverbeterlijke stapper Grealish uit selectie

Reacties

Jack Grealish is hard op weg zijn krediet bij Aston Villa te verspelen. Het grote talent is uit de selectie gezet doordat hij opnieuw in het nieuws is gekomen met onprofessioneel gedrag.

Aston Villa zet onverbeterlijke stapper Grealish uit selectie

Enkele uren nadat Villa zaterdag met 4-0 van Everton verloor, werd Grealish gespot in een discotheek. In tabloids doken bovendien foto's op van zijn stapavontuur. 'Jack moet leren zich als een professional te gedragen', aldus manager Remi Garde. 'Hij speelt dit weekend niet met ons mee tegen Watford en traint voorlopig met het beloftenelftal.'

De twintigjarige Grealish haalde dit jaar al twee keer eerder de krantenkoppen met uitspattingen in het nachtleven. In april kreeg hij een reprimande van toenmalig manager Tim Sherwood, nadat foto's waren opgedoken waarop Grealish lachgas inhaleerde. Afgelopen zomer maakte Grealish het nog bonter, door tijdens een vakantie op Tenerife zoveel te drinken dat hij bewusteloos op straat eindigde. Foto's van dit avontuurtje vonden ook hun weg naar Engelse media.

Grealish (20) is dit seizoen een van de weinige lichtpuntjes bij Aston Villa, dat met vijf punten uit dertien duels stijf onderaan staat in de Premier League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.