Aston Villa in de problemen na nederlaag tegen Bolton

Bolton Wanderers boekte een cruciale zege in de strijd tegen degradatie, een resultaat waar Aston Villa door de 2-1 nederlaag juist rekening mee moet houden.

Voor Aston Villa leek er weinig aan de hand toen Stephen Warnock na een uur de score opende na voorbereidend werk van Charles N'Zogbia. Maar voor de thuisploeg was er drie minuten later nog weinig reden meer tot lachen.

In een tijdsbestek van één minuut had Bolton Wanderers de achterstand omgebogen in een voorsprong. Martin Petrov tekende uit een strafschop voor de gelijkmaker, waarna David N'Gog de winnende treffer maakte.

Door de overwinning is Bolton Wanderers nog maar één punt verwijderd van de veilige zeventiende plaats. De ploeg van manager Owen Coyle heeft bovendien een wedstrijd minder gespeeld dan de concurrentie, waaronder Aston Villa ook valt. Foto: VI Images