Aston Villa heeft opvolger van Benteke in huis

Reacties

Aston Villa heeft met Rudy Gestede de opvolger van de naar Liverpool vertrokken Christian Benteke binnen. De 26-jarige centrumspits komt over van Blackburn Rovers en tekent een vijfjarig contract.

Aston Villa heeft opvolger van Benteke in huis

Manager Tim Sherwood is erg tevreden over zijn nieuwste aankoop. 'Zijn doelpuntengemiddelde was afgelopen seizoen fantastisch. Rudy is een grote, fysiek sterke spits en ik ben blij dat wij hem naar Aston Villa hebben gehaald', aldus Sherwood op de clubwebsite.

Volgende diverse Engelse media betalen The Villans - die vrijdag eveneens het contract van verdediger Nathan Baker (24) verlengden tot 2019 - ruim zeven miljoen euro aan Blackburn Rovers voor Gestede. Hij was in het afgelopen seizoen in het Championship twintig keer trefzeker namens The Rovers.

Op Villa Park krijgt de in Frankrijk geboren international van Benin de zware taak om de Belg Benteke - die voor 46 miljoen euro vertrok naar Liverpool - op te volgen. De Rode Duivel speelde in totaal 101 officiële wedstrijden namens Aston Villa waarin hij 49 doelpunten maakte.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.