Aston Villa haalt Crespo als opvolger Vlaar

Reacties

José Ángel Crespo vervolgt zijn loopbaan bij Aston Villa. De Spanjaard vult de leegte in de verdediging op na het transfervrije vertrek van Ron Vlaar uit Birmingham.

Aston Villa haalt Crespo als opvolger Vlaar

De 28-jarige centrumverdediger tekent een driejarig contract bij de nummer zeventien van het voorbije seizoen. Crespo komt voor een onbekende transfersom over van de Spaanse degradant Córdoba. De voormalige jeugdinternational komt uit de opleiding van Sevilla.

Manager Tim Sherwood toont zich op de clubsite tevreden met de aankoop: 'José staat al een tijdje op onze rader en we zijn blij met zijn komst. Hij is een ervaren speler die eerder in de Primera División en Serie A actief was. Uit gesprekken met hem bleek dat hij niet kan wachten om voor Aston Villa te spelen.' De verliezend finalist van de FA Cup versterkte de defensieve linie eerder al met Micah Richards en Jordan Amavi.

Waar de toekomst van Ron Vlaar ligt, is vooralsnog onduidelijk. De dertigjarige verdediger kampt met een zware knieblessure en moet nog zo'n vier maanden revalideren. Vlaar speelde sinds 2012 voor The Villans.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.