Assaidi over vrijgevigheid op Anfield: 'Iedereen is boos'

Oussama Assaidi is ontstemd over het gelijkspel van zijn ploeg Liverpool tegen BSC Young Boys, donderdag in de Europa League. Twee keer kwamen The Reds op voorsprong en net zo vaak gaven ze het weer weg.

De ex-aanvaller van SC Heerenveen is niet de enige, claimt hij op de website van de UEFA. 'Iedereen is boos. We moeten een thuisduel als dit gewoon winnen. Een 2-2 gelijkspel is niet goed genoeg. We hadden in zowel de eerste als de tweede helft vaker kunnen scoren.' Assaidi speelde de hele wedstrijd in het keurkorps van Brendan Rodgers.

'Daartegenover zetten de Zwitsers twee kansen', gaat Assaidi verder. 'En ze scoorden twee keer. Het zat ons niet mee. Als we hadden gewonnen, waren we door gegaan naar de volgende ronde.'

Ook manager Rodgers toonde zich teleurgesteld over het resultaat in de Engelse pers. 'Het is een beetje frustrerend. Met nog drie of vier minuten op de klok hadden we het beter uit moeten spelen.'

De volgende en laatste test om alsnog verder te gaan heeft over twee weken plaats, als de ploeg het in Italië opneemt tegen Udinese. In Groep A van de Europa League is alleen koploper FC Anzhi verzekerd van de knock out-fase.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.