AS Roma trekt met Vainqueur vervanger voor Strootman aan

Reacties

AS Roma heeft een vervanger gevonden voor de geblesseerde Kevin Strootman. De 26-voudig international moet misschien opnieuw onder het mes en daardoor zagen de Romeinen zich genoodzaakt een extra verdedigende middenvelder te halen. Die is in William Vainqueur nu gevonden.

AS Roma trekt met Vainqueur vervanger voor Strootman aan

Dinamo Moskou bevestigt dat Vainqueur naar Roma vertrekt. De 26-jarige middenvelder speelde pas een jaar in Rusland en wordt gehuurd, naar verluidt met een optie tot koop van drieënhalf miljoen euro. Roma moet de transfer nog wel bevestigen.

De komst van de Fransman, die voor zijn vertrek naar Dinamo uitkwam voor Standard Luik en FC Nantes, moet trainer Rudi Garcia meer keuzemogelijkheden op het middenveld geven, nu het er naar uitziet dat Strootman opnieuw onder het mes moet wegens zijn slepende knieblessure.

De ex-speler van Sparta Rotterdam, FC Utrecht en PSV kwam sinds 25 januari niet meer in actie. In het duel met Fiorentina raakte hij voor de tweede keer in korte tijd zwaar geblesseerd aan zijn knie. De 25-jarige middenvelder onderging vervolgens opnieuw een ingrijpende operatie, maar deze heeft volgens Italiaanse media niet het gewenste resultaat opgeleverd, waardoor een nieuwe operatie noodzakelijk zou zijn.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.