AS Roma huurt Fazio en legt Salah definitief vast

Reacties

AS Roma heeft zich op huurbasis versterkt met verdediger Federico Fazio. De 29-jarige Argentijn kwam niet voor in de plannen van Tottenham Hotspur-manager Mauricio Pochettino.

AS Roma huurt Fazio en legt Salah definitief vast

De club van Kevin Strootman betaalt een bedrag van 1,2 miljoen euro om een seizoen de beschikking te hebben over Fazio. Tevens heeft AS Roma een optie tot koop bedongen. 'Ik ben blij dat ik voor zo'n fantastische club ga spelen', laat de drievoudig international weten via de officiële kanalen van AS Roma.

Tottenham Hotspur nam Fazio in 2014 over van Sevilla. Een doorslaand succes op White Hart Lane werd de Argentijn niet, waarop de verdediger begin dit jaar op huurbasis terugkeerde naar de Spaanse club, waarmee hij en passant de Europa League won.

Eerder op de dag maakte AS Roma al gewag van het feit dat Mohamed Salah definitief wordt overgenomen van Chelsea. Dit was niet meer dan een formaliteit, aangezien de Egyptenaar afgelopen seizoen het vereiste aantal duels in actie kwam voor het lichten van de optie. Met de permanente transfer van de 24-jarige aanvaller is een bedrag van vijftien miljoen euro gemoeid.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.