AS Monaco blijft ook zonder vertrokken Falcao zwalken

Reacties

AS Monaco blijft maar dolen in de Franse competitie. Dit keer ging het duel bij Olympique Lyon verloren: 2-1. Monaco is daarmee afgezakt naar de zestiende plek in de Ligue 1.

AS Monaco blijft ook zonder vertrokken Falcao zwalken

Waar een duel tussen beide ploegen in het verleden vaak een topwedstrijd was, betrof het dit keer slechts een treffen tussen twee ploegen die na vier duels in de Ligue 1 op de vijftiende en zeventiende plek stonden. Monaco had tot vrijdagavond slechts vier punten bij elkaar gespeeld, Lyon zelfs nog eentje minder.

AS Monaco verloor dit seizoen al van Lorient en Girondins Bordeaux, speelde gelijk tegen Lille en won (dankzij een goal van vedette Falcao) nipt bij FC Nantes. De Colombiaan viel tijdens de twee nederlagen nog in, bezorgde zijn ploeg dus de enige driepunter en ontbrak al tegen Lille. Inmiddels is hij vertrokken naar Manchester United en dat maakt het er voor de Monegasken allemaal niet makkelijker op.

Op bezoek in het Stade Gerland kreeg de miljoenenploeg een nieuwe beuk te verwerken. Lucas Ariel Ocampos had de 1-0 van Nabil Fekir nog wel onschadelijk gemaakt, maar een treffer van Frans jeugdinternational Corentin Tolisso (foto) betekende de 2-1 eindstand. Door die overwinning stijgt Lyon naar plaats elf, Monaco zakt nog verder weg. Het elftal van trainer Leonardo Jardim neemt het dinsdag in het kader van de Champions League op tegen Bayer Leverkusen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.