'Arshavin lijkt af te stevenen op vertrek bij Arsenal

Andrei Arshavin kon zijn langste tijd wel eens gehad hebben bij Arsenal. De Russische aanvaller is het gebrek aan speeltijd bij de Londenaren meer dan beu en houdt alle opties open met het oog op de naderende transferperiode. Zo berichten verschillende Engelse media.

'Arshavin lijkt af te stevenen op vertrek bij Arsenal

Arshavin maakt een teleurstellend seizoen door. In de vijftien tot op heden gespeelde competitiewedstrijden wist de Rus pas een keer te scoren. Dat terwijl de teller vorig seizoen stokte op zes doelpunten en het seizoen daarvoor met tien doelpunten eveneens aanzienlijk beter was. Daarnaast lijkt Arshavin in de pikorde steeds verder af te zakken.

Dinsdag tegen Wolverhampton Wanderers moest Arshavin niet voor het eerst dit seizoen op de reservebank plaatsnemen. Manager Arsène Wenger gaf de voorkeur aan Yossi Benayoun en Tomas Rosicky in de basiself.

In de wandelgangen worden Chelsea en Tottenham Hotspur genoemd als mogelijke nieuwe werkgevers. Arshavin wil, met het oog op het naderende EK in Polen en Oekraïne, in beeld blijven bij de Russische nationale ploeg van bondscoach Dick Advocaat. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's