Arsenal werkt aan complexe last minute-transfer Perisic

Reacties

Arsenal hoopt in de laatste dagen van de transferperiode nog een grote slag te slaan. De Engelse topclub onderhandelt namelijk met Internazionale over de komst van Ivan Perisic.

Arsenal werkt aan complexe last minute-transfer Perisic

De onderhandelingen tussen beide clubs zijn dusdanig serieus dat Perisic al toestemming gekregen heeft van Inter om met Arsenal te praten over een contract. Sterker nog: die besprekingen zouden al tot een positief einde gebracht zijn, meldt Libero.

Verschillende betrouwbare Engelse en Italiaanse media melden dat Arsenal en Inter er voorlopig nog niet uit zijn. De Londenaren willen Perisic namelijk huren met een optie tot koop. Die huur zou Arsenal ongeveer tien miljoen euro kosten, het activeren van de optie tot koop nog eens 40 tot 45 miljoen euro.

Inter is bereid om over een dergelijke transfer na te denken, maar wil meer zekerheden inbouwen. De Milanezen stellen voor om de optie tot koop een verplichte optie te maken of de optie op te hangen aan bijvoorbeeld een bepaald aantal gespeelde wedstrijden van Perisic in het shirt van Arsenal.

Ondertussen heeft Internazionale al bevestigd dat Perisic afgelopen weekend tegen Torino (1-0 verlies) op de bank bleef vanwege een transferverzoek dat de Kroaat ingediend heeft. De 29-jarige linkerspits ligt nog tot medio 2022 vast in Milaan, maar heeft zijn zinnen gezet op een Engels avontuur. Arsenal heeft tot en met donderdag de tijd om een akkoord te vinden met Inter.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Arsenal
Meer over Arsenal
Meer Internazionale
Meer over Internazionale
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.