Arsenal vreest maandenlange absentie Coquelin

Reacties

Arsenal kan waarschijnlijk pas in 2016 weer beschikken over Francis Coquelin. De verdedigende middenvelder liep zaterdag tegen West Bromwich Albion een knieblessure op.

Arsenal vreest maandenlange absentie Coquelin

Hoewel Coquelin maandag uitgebreid wordt onderzocht, is al duidelijk geworden dat de banden van zijn knie beschadigd zijn. De Fransman is daardoor zeker een maand uit de roulatie. Indien maandag de ergste vrees van manager Arsène Wenger bevestigd wordt, is hij zijn sterkhouder zelfs enkele maanden kwijt.

Behalve Coquelin viel ook Mikel Arteta uit in de 2-1 nederlaag tegen West Brom. Zijn blessure laat zich minder ernstig aanzien, maar hij ontbreekt dinsdag sowieso in het Champions League-duel met Dinamo Zagreb. Arsenal móét winnen van de Kroaten om een kansje te houden op overwintering in het toernooi. Behalve Coquelin en Arteta zijn ook Aaron Ramsey, Theo Walcott, Jack Wilshere, Danny Welbeck, Alex Oxlade-Chamberlain en Tomas Rosicky nog geblesseerd.

Coquelin (24) is dit seizoen een van de betere spelers bij Arsenal en speelde tot nu toe twaalf duels. Hij brak vorig seizoen op relatief late leeftijd pas door na een paar weken op huurbasis bij Charlton Athletic. Eerder leenden The Gunners hem uit aan SC Freiburg en Lorient.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.