Arsenal verrast met Griekse aanwinst

Reacties

Arsenal heeft zich versterkt met de twintigjarige Griek Konstantinos Mavropanos. De verdediger kost iets meer dan twee miljoen euro en wordt naar verwachting eerst nog verhuurd door The Gunners.

Arsenal verrast met Griekse aanwinst

Mavropanos komt over van PAS Giannina, de club waarvoor hij dit seizoen veertien keer in actie kwam in de Griekse competitie. De verdediger heeft bovendien internationale ervaring als jeugdinternational. Zoals gebruikelijk bij Arsenal heeft de club niets bekendgemaakt over de duur van het contract dat de jongeling getekend heeft.

Arsène Wenger heette de Griek persoonlijk welkom in Noord-Londen, maar lijkt op korte termijn nog geen beroep te gaan doen op de aankoop. Mavropanos gaat zeer waarschijnlijk eerst elders rijpen.

De defensie is al tijden een probleemzone bij Arsenal. Ook dit jaar incasseert de ploeg van Wenger veel meer tegengoals dan de andere ploegen uit The Big Six. Van de topclubs komt alleen Liverpool (25), dat zich onlangs voor 84,5 miljoen euro versterkte met Virgil van Dijk, in de Premier League in de buurt van het totaal aantal tegengoals van Arsenal (28).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.