Arsenal strikt Rosicky voor een tiende seizoen in Londen

Reacties

Tomás Rosicky is ook volgend seizoen te bewonderen in het shirt van Arsenal. De Londenaren hebben de optie op de Tsjechische spelmaker gelicht.

Arsenal strikt Rosicky voor een tiende seizoen in Londen

Rosicky (foto) wordt in oktober 35 en had met slechts vijf basisplaatsen maar een marginale rol dit seizoen bij Arsenal, dat zondag thuis tegen West Bromwich Albion de derde plek in de Premier League hoopt veilig te stellen. Volgende week spelen de Gunners nog in de finale van de strijd om de FA Cup tegen het Aston Villa van Ron Vlaar en Leandro Bacuna.

Maar toch wil Wenger de Kleine Mozart graag in Londen houden, zei hij op de persconferentie in aanloop naar het duel met West Brom. De optie op Rosicky is ook niet gelicht om hem als ruilmiddel te kunnen gebruiken. 'Zo werken we hier niet', aldus de manager.

Rosicky gaat in de zomer dus aan zijn tiende seizoen beginnen in Londen, waar hij eerder al vijfenhalf jaar voor Borussia Dortmund speelde. De laatste weken werd hij ook gelinkt aan een terugkeer bij zijn oude club Sparta Praag, maar die plannen worden nu minimaal een jaar uitgesteld.

En tevens lonkt voor Rosicky op zijn oude dag nog het EK 2016 met Tsjechië, dat zich in de groep met Nederland moeiteloos lijkt te gaan plaatsen voor de eindronde in Frankrijk.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.