Arsenal roept Lacazette op het matje na tweede 'lachgas-incident'

Reacties

Alexandre Lacazette heeft wat uit te leggen bij Arsenal. Dat heeft de club via een woordvoerder laten weten.

Arsenal roept Lacazette op het matje na tweede 'lachgas-incident'
© Pro Shots

Een video van de 28-jarige Fransman lekte via de tabloids uit. Op de voor zijn vrienden bedoelde video is te zien hoe Lacazette zijn mond zet aan een ballon met lachgas, hetgeen hij bevestigt in de begeleidende tekst.

Bij Arsenal zal niet bepaald blij gereageerd zijn op de beelden. Lacazette kwam eerder al eens op dezelfde negatieve manier in het nieuws. Voor aanvang van het seizoen 2018/19 lekten ook al beelden uit waarop te zien was hoe de Franse spits zich inliet met lachgas. Destijds waren ploeggenoten Pierre-Emerick Aubameyang, Matteo Guendouzi en Mesut Özil daar ook bij betrokken. Arsenal wees de spelers toen al op hun voorbeeldfunctie.

Na de nieuwe beelden heeft Arsenal kort gereageerd op de privékwestie. 'We nemen dit serieus en handelen het intern af.' De verwachting is dat de Londenaren de aanvaller zullen beboeten.

Ondertussen wordt in Engeland nog steeds ingezet op het afmaken van de Premier League. Arsenal bezet in de stand de tegenvallende negende plek.

Ook Lacazette kon dit seizoen nog niet enorm imponeren. De spits, die in de zomer van 2017 voor 53 miljoen euro overkwam van Olympique Lyon, staat op negen treffers in 26 duels. Van die optredens mocht hij twintig keer in de basis starten. Het contract van Lacazette loopt nog tot medio 2022.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Arsenal
Meer over Arsenal
Meer A. Lacazette
Meer over A. Lacazette
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.