Arsenal plukt ontdekker Vardy en Mahrez weg bij Leicester

Reacties

Arsenal heeft Ben Wrigglesworth weggeplukt bij Leicester City. De hoofdscout van de koploper in de Premier League haalde onder anderen Jamie Vardy en Riyad Mahrez naar de club.

Arsenal plukt ontdekker Vardy en Mahrez weg bij Leicester

Wrigglesworth maakte zijn overstap bekend via Twitter. 'Na drieënhalf ongelooflijke seizoenen en samenwerking met fantastische mensen, begin ik nu aan een nieuw hoofdstuk in mijn leven. Het was een moeilijke beslissing Leicester te verlaten, maar ik moest een kans pakken die niet vaak voorbijkomt. Ik zal Leicester eeuwig dankbaar zijn om me naar de plek te brengen waar ik nu ben gekomen.'

De scout tipte Leicester buiten Vardy (1,2 miljoen euro van Fleetwood Town) en Mahrez (500 duizend euro van Le Havre) ook over N'Golo Kanté (negen miljoen euro van Caen). Dit drietal wordt gezien als de basis van het huidige succesteam, dat door de overwinning op Manchester City dit weekend (1-3) met een voorsprong van vijf punten aan kop gaat in Engeland.

Wrigglesworth werkte sinds 2012 in het King Power Stadium. Een jaar geleden plukte Tottenham Hotspur met Rob Mackenzie ook al een veelgeprezen scout bij The Foxes weg.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.