Arsenal en Manchester City volgen Van Dijk op de voet

Reacties

Virgil van Dijk voelt zich gevleid door de interesse vanuit de Engelse Premier League. 'Het is geweldig als je in verband wordt gebracht met absolute topclubs', zegt de verdediger van Celtic over de concrete belangstelling van Arsenal en Manchester City tegen Voetbal International.

Arsenal en Manchester City volgen Van Dijk op de voet

Afgelopen zomer verruilde hij FC Groningen voor de Schotse kampioen. Hoewel nog geen club concreet werd, sluit de 22-jarige verdediger een wintertransfer niet uit. 'Het is een cliché, maar in de voetballerij is natuurlijk van alles mogelijk. Wel weet ik heel goed wat ik hier bij Celtic heb en dat bevalt me uitstekend.'

Al twee maanden wordt Van Dijk intensief gevolgd door Manchester City. Intussen heeft ook Arsenal hem op een lijst staan van potentiële versterkingen. Beide clubs informeerden via tussenpersonen al naar de transfersom die moet worden opgehoest voor de verdediger uit Breda. De Schotse grootmacht zit niet te wachten op een transfer, maar zal bij bedragen van negen à tien miljoen euro zeker met geïnteresseerde clubs om de tafel gaan zitten.

Lees in Voetbal International welke clubs er ook al interesse toonden en waarom FC Groningen de ontwikkelingen op de voet volgt. Bestel hier het nieuwe nummer.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.