Ars verklaart transfer: 'Ik wil NAC naar de Eredivisie schieten'

Reacties

NAC Breda heeft Sjoerd Ars vastgelegd. De 31-jarige spits komt over van NEC en tekent een tweejarige verbintenis bij de Brabanders.

Ars verklaart transfer: 'Ik wil NAC naar de Eredivisie schieten'

Ars kroonde zich het voorbije seizoen met 28 goals tot topscorer van de Jupiler League en werd met de Nijmegenaren kampioen. Het verblijf in de Eredivisie duurde voor de aanvaller echter niet lang. Ars kwam zowel tegen Excelsior (1-0 winst) als tegen Heracles Almelo (3-0 verlies) in actie, maar scoorde niet.

De spits verklaart zijn keuze voor NAC: 'Er wachtte een mooie uitdaging in de Eredivisie. NAC kwam echter voorbij met een mooi sportief verhaal en ik verwacht hier echt vanuit mijn kwaliteiten te kunnen gaan spelen. Ik was drie seizoenen geleden al dicht bij een overstap naar Breda, maar toen kwamen de clubs er niet uit. Ik verheug me erop deze club naar de Eredivisie te schieten', aldus de nieuwkomer op de clubsite.

Robert Maaskant zag de komst van de Spanjaard Daniël Segovia onlangs in het water vallen, maar verwelkomt met Ars alsnog een goalgetter. 'Hij stond al heel lang op ons netvlies en heeft bewezen een goede spits te zijn in de Jupiler League. Wij zijn bijzonder verheugd dat wij de topscorer van de Jupiler League van vorig seizoen hebben weten te overtuigen van de missie van deze ploeg', vertelt de trainer over de transfer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.