Ars op weg naar NAC, NEC wil Locadia huren als vervanger

Reacties

Sjoerd Ars staat voor een overstap van NEC naar NAC Breda. In het geval van een vertrek van de goalgetter willen de Nijmegenaren graag PSV'er Jürgen Locadia huren als vervanger. De vraag is of dat haalbaar is.

Ars op weg naar NAC, NEC wil Locadia huren als vervanger

De naar de Jupiler League gedegradeerde Bredanaars zijn al tijden op zoek naar een nieuwe aanvalsleider. Daarvoor was tot voor kort de Spanjaard Daniel Lucas Segovia in beeld, maar toen hij met aanvullende eisen kwam besloot NAC van een transfer af te zien. Eerder greep de club ook al naast spelers als Michiel Hemmen en Nathan Kabasele.

Daarop kwam Ars (weer) in beeld bij NAC. In januari 2013 was hij al op proef in Breda, maar destijds werd hij te licht bevonden. Nadat hij NEC met 28 competitietreffers vorig seizoen naar de titel in de Jupiler League leidde, ziet ook NAC-trainer Robert Maaskant in Ars de man die dit seizoen twintig doelpunten kan maken voor zijn ploeg, iets waarnaar hij zo naarstig op zoek is.

Locadia
Als het vertrek van Ars definitief is, moeten de Nijmegenaren op zoek naar een nieuwe spits. Voor die positie wil NEC dolgraag PSV'er Jürgen Locadia huren. Hij moet het in Eindhoven doen met een reserverol achter Luuk de Jong óf een plek op de flanken en zou het liefst ergens als eerste spits aan de slag gaan. Trainer Ernest Faber kent Locadia nog hun gezamenlijke tijd bij PSV.

De regerend landskampioen heeft bij monde van trainer Phillip Cocu echter al herhaaldelijk laten weten dat Locadia niet weg mag. Hij ziet in Locadia de ideale back-up voor De Jong en is niet van plan hem - met het oog op het drukke programma van PSV - dit seizoen elders te stallen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.