Arnesen na komst 'onhaalbare' Özyakup: 'Wij zijn klaar deze window'

Reacties

Oguzhan Özyakup is de laatste versterking voor Feyenoord deze winterse transferperiode. Dat heeft technisch directeur Frank Arnesen aangekondigd bij de bekendmaking van de huurovereenkomst met de 43-voudig Turks international.

Arnesen na komst 'onhaalbare' Özyakup: 'Wij zijn klaar deze window'
© Pro Shots

De Deense bestuurder is maar wat blij met de komst van de 27-jarige middenvelder, die in Rotterdam met rugnummer 18 zal gaan spelen. 'Met het vertrek van enkele spelers was het zeer wenselijk om te beschikken over een extra speler die direct inzetbaar is op het middenveld', zo legt Arnesen op de clubwebsite uit.

'Met Oguzhan halen we natuurlijk enorm veel ervaring binnen', vervolgt de Deen. 'Normaal gesproken zou iemand als hij niet haalbaar zijn voor Feyenoord, maar hij wilde heel graag voor de rest van het seizoen naar ons komen. Door creatief te zijn en met dank ook aan Besiktas, komt hij ons nu versterken en zijn we in elk geval voor wat betreft het halen van nieuwe spelers klaar deze window.’

Feyenoord laat weten dat Özyakup per direct aansluit bij de selectie van coach Dick Advocaat.

Dinsdag bespraken we in de transferwijzer de aanstaande komst van Özyakup al en werd tevens aangegeven dat hij de laatste aanwinst van deze winter zou zijn. Bekijk hier de plannen van de andere clubs.

Feyenoord behoudt uitzicht op hoofdprijs dankzij narrow escape
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer Beşiktaş
Meer over Beşiktaş
Meer O. Özyakup
Meer over O. Özyakup
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.