Arias traint mee bij PSV, Rekik ontbreekt

Reacties

PSV kan zondag tijdens de thuiswedstrijd tegen Ajax (aftrap 16.45 uur) hoogstwaarschijnlijk niet beschikken over Karim Rekik. Santiago Arias trainde zaterdag wél mee.

Arias traint mee bij PSV, Rekik ontbreekt

Vanuit Rusland, waar PSV donderdag met 3-0 verloor tegen Zenit Sint-Petersburg, liet trainer Phillip Cocu al weten dat zaterdag de knoop zou worden doorgehakt. 'Terug in Eindhoven kijken we of Arias en Rekik (foto) aan kunnen sluiten. Beiden zijn opties, zaterdag is de belangrijkste dag daarin.'

Maar tijdens de laatste training, die druk bezocht werd door de PSV-fans (foto onder), kwam Rekik niet in actie. De verdediger kampt met een hamstringblessure en zal vervangen worden voor Nicolas Isimat-Mirin. Arias, die kampte met een voetkwetsuur, keert mogelijk terug in de basis. Dat gaat dan ten koste van Joshua Brenet.

PSV kan zondag bij een overwinning op nummer twee Ajax een voorsprong van liefst zeventien punten nemen. Ook bij een nederlaag lijkt de ploeg van Cocu de landstitel nauwelijks meer te kunnen ontgaan. Na het duel met de Amsterdammers worden er nog negen wedstrijden afgewerkt door PSV in de Eredivisie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.