Arias moet zich richten op deelname aan Copa América

Reacties

De kans dat Santiago Arias dit seizoen nog in actie komt voor PSV is klein. De Colombiaanse rechtsback is nog altijd niet hersteld van de voetblessure die hem al sinds begin maart parten speelt.

Arias moet zich richten op deelname aan Copa América

Arias miste sinds zijn basisplaats in de verloren topper tegen Ajax (1-3) de laatste vier competitieduels van de aanstaande landskampioen. De 23-jarige verdediger heeft de groepstraining bovendien nog altijd niet hervat.

Het voornaamste doel van Arias is nu op tijd fit te geraken voor het toernooi om de Copa América, dat op 11 juni begint in Chili. Twee weken geleden was de veertienvoudige international tijdens de interlandperiode nog in Colombia om met de bondscoach en de bondsarts te praten over zijn herstel.

De kans dat Arias wordt opgeroepen voor het Zuid-Amerikaanse kampioenschap is groot. Tot zijn blessure was de van Sporting Lissabon overgekomen vleugelverdediger een vast gezicht in de selectie van Colombia, waarvoor hij op het WK van vorig jaar drie keer in actie kwam. Zijn teller voor PSV staat dit seizoen op 29 optredens (één goal).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.