Argentinië zonder Messi nipt langs Ecuador

Reacties

Javier Pastore heeft Argentinië in New Jersey een oefenzege bezorgd op Ecuador (2-1). Lionel Messi kwam opnieuw niet in actie bij de Albiceleste.

Argentinië zonder Messi nipt langs Ecuador

De aanvaller van Barcelona kampt met een lichte voetblessure, waardoor hij zaterdag ook aan de kant bleef tijdens de vriendschappelijke interland tegen El Salvador (2-0 winst). Ook tegen Ecuador kwam de overwinning niet in gevaar door het ontbreken van Messi.

Al na acht minuten kwam Argentinië op voorsprong via Sergio Agüero, die bij de tweede paal binnenknikte na een door Pastore doorgekopte hoekschop van Ángel Di María. Na een klein half uur maakte Ecuador echter weer gelijk door een doelpunt Miller Bolaños.

Met zijn eerste doelpunt in dienst van Argentinië bezorgde Pastore (foto) de verliezend WK-finalist de overwinning. De middenvelder van Paris Saint-Germain ontsnapte aan buitenspel na een kopbal van Lucas Biglia en rondde alleen voor doelman Alexander Domínguez koel af.

Argentinië bereidt zich voor op de strijd om de Copa América komende zomer in Chili. Voor dat toernooi oefent de ploeg van bondscoach Gerardo Martino op 6 juni ook nog tegen Bolivia.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.