Argentinië wint uitzwaaiduel, invaller Messi scoort

Reacties

Argentinië heeft zijn uitzwaaiwedstrijd in Buenos Aires met 2-0 gewonnen van Slovenië. Drie ingevallen vedettes toonden zich belangrijk voor de ploeg van trainer Alejandro Sabella.

Argentinië wint uitzwaaiduel, invaller Messi scoort

Argentinië speelde tegen de Oost-Europeanen in een B-opstelling. Sterren als Lionel Messi, Gonzalo Higuaín, Sergio Agüero, Pablo Zabaleta en Ángel Di María verschenen niet aan de aftrap, ex-AZ-doelman Sergio Romero en Barcelona-speler Javier Mascherano wél.

Het was na twaalf minuten Internazionale-middenvelder Ricardo Ricky Álvarez (foto) die de Argentijnen op 1-0 zette. Hij trok vanaf de rechterkant naar binnen en verschalkte de Sloveense keeper Vid Belec in de korte hoek.

Slovenië, met middenvelder Andraz Kirm van FC Groningen in de basis, kon slechts sporadisch enigszins gevaarlijk worden. Lang leek het erop dat ook Argentinië niet meer zou gaan scoren, maar daar kwam vlak voor tijd verandering in. Met dank aan een drietal ingevallen vedettes.

Messi
Het was na 76 minuten namelijk Di María die de bal fraai over de verdediging legde, Agüero die de bal vervolgens met het hoofd knap klaarlegde, waarna Messi kon scoren: 2-0. De superster viel vlak daarvoor overigens op omdat hij - niet voor het eerst dit seizoen - moest overgeven op het veld.

De sterren van Argentinië lijken daarmee klaar voor het openingsduel van hun land op het WK, zondag 15 juni tegen Bosnië-Herzegovina, al zal het overgeven van Messi Sabella zorgen baren.

Heb jij een voorspellende gave en ken jij de afloop van het WK in Brazilië? Doe dan nu mee aan de VI WK-poule en win fraaie prijzen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.