Appiah en Van Duin met NEC Eredivisie in

Reacties

Marcel Appiah en Marco van Duin behoren komend seizoen tot de selectie van NEC-trainer Ernest Faber. Het aflopende contract van Appiah werd alsnog verlengd.

Appiah en Van Duin met NEC Eredivisie in

Lange tijd zag het ernaar uit dat de Duitser met Ghanees bloed Nijmegen zou verlaten. NEC staat onder curatele  en kondigde in april nog het afscheid aan van een groep spelers, onder wie Appiah. De club voerde na afloop van het seizoen gesprekken met de verdediger en dat resulteert nu in een eenjarige verbintenis.

Appiah kwam in de zomer van 2014 over van het Duitse Arminia Bielefeld. In zijn eerste seizoen in Nijmegen kwam de verdediger tot 29 officiële optredens voor de kampioen van de Jupiler League

Van Duin
De Eredivisionist kan komend seizoen ook op de diensten van Marco van Duin rekenen. De komst van de doelman was al een tijdje zeker, maar de keeper heeft nu zijn krabbel onder een tweejarige verbintenis gezet.  Van Duin komt transfervrij over van Almere City. Voor de doelverdediger betekent de overstap een terugkeer op het oude nest: de doelman was tussen 2010 en 2012 actief in De Goffert.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.