Anita na zeldzame goal: 'Nee, het was echt geen voorzet'

Reacties

Vurnon Anita put hoop uit het gelijkspel van Newcastle United tegen Manchester City. Het is volgens de Nederlandse doelpuntenmaker nu zaak het optreden van dinsdagavond een vervolg te geven, zodat The Magpies degradatie ontlopen.

Anita na zeldzame goal: 'Nee, het was echt geen voorzet'

Andros Townsend verscheen samen met zijn Nederlandse ploeggenoot voor de camera van Sky Sports en lokte Anita uit de tent. 'Beide teams kregen kansen en zullen het gevoel hebben dat ze hadden moeten winnen, maar we leven in ieder geval nog. Gelukkig kwam Vurnon met een goede voorzet en vloog die binnen.'

De ex-Ajacied dribbelde in de 31ste minuut vanaf de rechterkant naar binnen en zag zijn inzet in de verre hoek eindigen. 'Nee, het was echt geen voorzet, maar een schot. Mijn linkerbeen is niet mijn sterkste, maar het was een goede goal. We hebben hard gewerkt en moeten deze lijn voortzetten', aldus Anita, die voor het eerst sinds 1 maart 2014 scoorde voor Newcastle.

Opvallend genoeg liet manager Rafa Benítez Georginio Wijnaldum op de bank beginnen. De Spanjaard is niet bang wisselingen door te voeren en dat is volgens Townsend inmiddels ook binnen de selectie bekend. 'Nee, daar heeft hij geen moeite mee. Dat houdt ons wel scherp. Je raakt je plek kwijt als je het niet goed doet.'

Newcastle, dat na de remise nog altijd negentiende staat in de Premier League, zet de strijd tegen degradatie zaterdagmiddag op bezoek bij Liverpool voort.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.