Andersen beloond voor juweel, Riedewald start

Reacties

Lucas Andersen wordt door Ajax-trainer Frank de Boer met een basisplaats beloond voor zijn schitterende treffer tegen Heracles Almelo. Ook Niklas Moisander en Jairo Riedewald zijn nieuwe gezichten in het Ajax-team dat aantreedt tegen NAC Breda, terwijl Viktor Fischer na veertien maanden afwezigheid weer bij de selectie zit als bankzitter.

Andersen beloond voor juweel, Riedewald start

In Almelo bepaalde Andersen met een fraaie uithaal vorige week de eindstand op 2-0 in het voordeel van Ajax. Nu mag de twintigjarige Deen beginnen als linksbuiten. Hierdoor zitten Ricardo Kishna en Lasse Schöne naast de teruggekeerde Fischer op de reservebank.

De Boer laat zijn middenveld ongewijzigd, maar hij voert in zijn defensie wel twee wijzigingen door. De geblesseerde Nicolai Boilesen wordt als linksback vervangen door Riedewald, terwijl in het centrum van de defensie aanvoerder Niklas Moisander start in plaats van Nick Viergever. Het thuisduel met NAC Breda start om 14.30 uur.

De opstelling van Ajax: Cillessen; Van Rhijn, Veltman, Moisander, Riedewald; Bazoer, Klaassen, Sinkgraven; El Ghazi, Sigthórsson, Andersen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.