Anderlecht-spits Santini begint seizoen met twee hattricks

Reacties

Anderlecht heeft ook in de tweede competitiewedstrijd flink uitgehaald. De club won ditmaal met 5-2 van Oostende, waar Richairo Zivkovic de hele wedstrijd in de aanval stond. Het aanvalsduo van Anderlecht is na twee duels samen al goed voor negen doelpunten.

Anderlecht-spits Santini begint seizoen met twee hattricks
Anderlecht
Anderlecht
5 - 2
KV Oostende
KV Oostende

Met Ivan Santini en Nany Dimata voorin lijkt Anderlecht weer een serieuze gooi naar de landstitel te kunnen doen. Vorig seizoen werd de recordkampioen van België afgetroefd door Club Brugge, maar de scoringsdrift van het duo is ongekend. Santini liet zich tijdens de eerste speelronde al zien met een hattrick tegen Kortrijk (4-1), tegen Oostende herhaalde hij dit kunststukje.

De Kroaat, deze zomer voor drie miljoen euro overgekomen van het Franse Caen, maakte de openingstreffer en was goed voor de 3-1 en 4-1. Ook Dimata liet zich weer zien, met twee treffers. Zivkovic kon weinig inbrengen tegen Anderlecht, hij zag collega-aanvaller Sindri Guri en verdediger Goran Milovic scoren.

Santini staat na twee wedstrijden al op zes doelpunten in België. Vorig seizoen mochten twee spelers zich de topschutters van de Jupiler Pro League noemen: Teddy Chevalier (ex-RKC Waalwijk) en Isaac Thelin kwamen tot zestien goals in één seizoen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.